söndag 26 september 2010

Liten börjar bli stor....

Jag kan bara konstatera att jag tycker jag har världens mysigaste valp :-)
Och han börjar minsann bli stor nu hihi.
Självförtroendet börjar verkligen ta sig nu också, han vågar hoppa både upp och ner i sängen själv nu, går själv upp och ner i trapporna och när han får vara lös ute tycker sig den lille herrn att han klarar sig lite mer på egen hand emellanåt också..... Något som inte helt uppskattas av matte, inte när herrn springer iväg för att leta upp en massa skit (nä, inte bokstavligt tack och lov hihi) i buskarna.... Då blir det faktiskt lite skäll och sen så stannar man hos matte :-))
Tror dessutom att man får räkna honom som mer eller mindre rumsren nu, sen en tid tillbaka...
Var ett bra tag sen vi hade nån kissolycka här hemma... Och hålla sig hela natten har han ju gjort i typ en månad nu.
Superduktig liten kille :-)
Den senaste förändringen upptäckte jag för bara en liten stund sen =)
Lillebror börjar bli tandlös hihi. Har tappat dem två minitänderna längst fram i överkäken nu så han har en liten glugg :-)
Han är så sööööt hihi.
Ska bli riktigt skönt sen när krokodiltänderna trillar av :-)
Han börjar kunna hålla sig vaken lite längre stunder nu också. Framförallt på förmiddagen och det är mycket då vi har våra mysstunder :-)
Det är en av mina nya favoritsysselsättningar, att ligga på golvet och klappa Meeko som nu gärna ligger tätt intill en och myser/bits/busar :-)
Han kryper väldigt gärna bak under nacken och blåser en i örat nu hihi, och så använder man sig väldigt mycket av tassarna..... Tydligen är det jätteroligt att bara ligga och ser söt ut när matte ligger och tittar på en och sen jättefort slänga fram tassen i mattes ansikte och trycka ifrån :-)
Han är supermysig min lilla valpis :-)

Nog för att man börjar bli stor, men man kan väl
få gosa med nallen för det :-)

Min lilla sötnos :-))

Va sa du?? Är jag söt? :-)

Må väl!

2 kommentarer: