söndag 31 oktober 2010

Kvällens sysselsättning: klappa ett durkslag....

Nu ikväll har vi haft ett lite annorlunda inslag för oss här hemma....
Vi, eller jag, har ägnat tid åt att klappa och prata med ett durkslag...
, jag har inte blivit galen :-)
Det är bara så att jag ju har en liten aussie som är inne i sin första spökålder då han nästintill är rädd för sig själv hihi.
Och just ikväll upptäckte han något väääldigt äckligt; ett blått durkslag som stod på tork i diskstället.....
Så det vara bara att tacka stjärnorna att vi inte hade publik, ta tjuren vid hornen och sätta igång att klappa och snällt prata med durkslaget och övertyga Meeko om att det var ett snällt durkslag :-D
Nu är Meeko en väldigt modig och nyfiken kille, spöken till trots, så det tog inte så många sekunder innan han hellre ville busa med det hehe.
Det hela slutade med att jag fick lägga in durkslaget i skåpet igen, halvtorrt, eftersom jag fick en aussietok som stod och studsade mot diskstället i försök att få ner durkslaget och förmodligen slänga det kors och tvärs i lägenheten :-))

Må väl!

2 kommentarer:

  1. Vad kul att du hittade till våran blogg! Tror väl hela Skåne känner Elisabeth med sina blå galningar. Kul att kunna följa Meekos utveckling och kanske träffas nån gång nere på klubben. Våran agility tog slut igår men vi kommer nog ner och tränar några onsdagar... Ha ha, ser att Meeko bara har ett kilo till Clemmies vikt - och hon är femton månader!

    SvaraRadera
  2. Ja det var jättekul att träffa er på klubben! Så fin hon är Clemmie :-) Vår kurs varierar lite i olika veckodagar men vi springer säkert på varann igen :-)
    Ska ni till Åstorp nu i november?

    Kram från oss

    SvaraRadera