fredag 4 februari 2011

We're baaaack :-)

Äntligen tillbaka i bloggaraction :-)
Fick hämtat hem datorn i eftermiddags och dom hade hittat felet. Så nu hoppas jag vi slipper mer datortrubbel på ett lååångt tag!
Meeko och jag har pysslat och grejat under veckan!
Var på kurs igen i måndags, trix & trams, vilket är superkul! Han lär sig så jäkla snabbt! Efter långt tränande kan busungen nu "svimma" helt på egen hand utan hjälp från matte. Han är såå söt när han svimmar hihi.
Dessutom har "vinka" blivit hans paradnummer typ.... Han älskar att vinka och det är nu det första han gör, framförallt framför mormor när hon plockar upp godispåsen... Antar att han tänker "lika bra att vinka direkt så kanske jag får godiset fortare" hihi.
Sen har han lärt sig att "lyssna". Nåt som ju faktiskt var en barnlek för honom eftersom han jobbar väldans mycket med huvudet i normala fall också hihi.
"Viska" är nåt annat vi håller på att fila med... Tanken är ju då att han ska "viska" i mitt öra :-)

I tisdags besökte matte djuraffären igen och köpte med sig ett stryphalsband till busen... En välgjord investering måste jag säga! Meeko drar inte alls lika mycket längre utan tar det mycket, mycket lugnare och tillåter sig själv att lyssna lite mer på matte när vi promenixar! Gör vardagsträningen mycket bättre och Meeko får dessutom en mycket lugnare och tålmodigare matte på köpet hihi. Mina förhoppningar är att till slut bara använda strypet på bruksträning och kunna (hoppas jag) återgå till halvstrypetpromenaderna.

Vad har mer hänt under veckan som gått...?
Jo, vi ska faktiskt flytta i slutet av april! Fick klart med kontrakt i fredags så nu planeras här även inför flytten med städning, tankar på tapeter, inredning och allt vad det innebär :-)
Vi flyttar lite närmare stan in till en lugn fastighet. Ska bli jättekul! Gissar att Meeko också kommer att trivas för vi flyttar in med en djuraffär några våningar under oss hihi.
Nära och bra att handla mat, ben och leksaker :-)


Nya investeringen!

Såklart fick Meeko ett nytt ben när matte var och shoppade :-)

Lika populärt som alltid hihi.


Ett av Meeko's många gömställen för sina ben....
Det här är kanske ett av de minst effektiva....?

Må väl!

2 kommentarer:

  1. Välkomna tillbaka =)

    Åh vad söt han är- som tror att en hörna är ett bra gömställe! *fniss* gullunge

    SvaraRadera
  2. Tack :-)

    Hihi javisst e han hihi. Ibland lyckas han inte riktigt *fniss* Fast emellanåt hittar han gömställen som e så bra så matte kliar sig i huvudet över var sjutton benet ligger hihi.

    SvaraRadera