söndag 8 april 2012

Matte 30 år!

Igår firade vi matte minsann!
Hon fyllde hela 30 år :-)
Massor av fina presenter fick hon!
Husse han överraskade henne ordentligt! Hans present har varit bokad och klar sen i början av januari, och matte visste ingenting :-)
En resa med husse till Prag i en vecka i början av maj!! Gissa om matte blev glad hihi.
Husse hade bokat både flyg och hotell, fixat med mattes chef så att hon skulle få ha semester för resan, ordnat så hussefar och hussemor kommer ner och sitter barnvakt åt mig och Ramses och ordnat så att mormor tittar till och passar vår fågel Amigo :-))
Och såklart en reseguide om Prag!
Dessutom hade husse synkat in med alla andra så nästan alla mattes presenter gick i resans namn :-)
Av morfar fick hon tjeckiska koruna till resan, av mormor och Tommy mer pengar som kan växlas in plus ett snyggt mayaindianskt armband från Mexico, av huster och husker (husses syster och man hihi) fick hon en jättefin orkidée samt ännu en reseguide och lite reseprodukter, och av hussefar och hussemor fick hon mer tjeckiska koruna plus en present till som ju JAG tyckte var bäst hehe.....
En t-shirt och en keps med en snygg bild på.....MIG :-p
Samt en massa fina etiketter med min bild och mattes namn :-))

Så igår eftermiddag hade vi fullt hus här hemma :-)
Morfar, mormor och Tommy, matte och husse, hussefar och hussemor och såklart jag och Ramses hade mysfika för matte här i huset. Matte hade bakat lite kakor som vart uppskattade... (vi fick inte smaka *hmm* )
Sen på kvällen åkte matte, husse, hussefar och hussemor till Furulund för att äta påskmiddag hos huster och husker... Tyvärr fick inte vi följa med eftersom där finns en liten nyfödd bebis i huset :-)

Matte tackar alla för en underbar dag och för jättefina presenter! :-)

1 kommentar:

  1. TACK SJÄLV FÖR EN TREVLIG EFTERMIDDAG I BLENTARP. TREVLIGAST VAR SOM VANLIGT ATT TRÄFFA ER, VÄRLDENS SÖTASTE POJKAR. MEN SÄG INTE DET TILL MATTE!!! KRAM MORMOR O TOMMY

    SvaraRadera