lördag 14 april 2012

Besök på jobb...:

Den här veckan har det blivit en hel del fyrbent besök på jobb minsann :-)
I tisdags var vårdhunden Rasmus och hans matte Marianne på arbetsbesök på en våning så vi blev tillfrågade om vi ville gå ner och hälsa på dem så dem fick träffa Meeko också :-)
Så det gjorde vi!! Meeko blev helförtjust i Rasmus och skulle stila sig osv medans Rasmus var lugn som en filbunke och nog mer tänkte "suck, tossig unghund..." ;-)
Väldigt trevligt att träffa dem :-)

Sen i onsdags kväll hade vi besök igen....
Av självaste praktikanten ;-)
Husse hade begett sig mot Tyskland för att shoppa lite öl och vin till min 30-års fest så han åKte tidig morgon och kom hem sent, så Ramses fick också hänga med en stund till jobb :-)
Vi gick hem på vår rast och hämtade honom, gick en promenad och sen till jobb så fick Ramses vara med sen resten av kvällen.
Som vanligt så var det väldigt uppskattat från våra boende att där kom en vovve till och Ramses är så lugn och duktig när han är med på jobb!
Våra boende älskar att där kommer två hundar :-)
En av våra boende satt kvar ute hos oss i köket ända till halv åtta på kvällen bara för att hon tittade på pojkarna. Hon skrattade åt dem och kallade på dem och var jätteglad :-)
En annan boende ställde sig med Ramses och började berätta för honom om sina bekymmer, samtidigt som hon strök honom över ryggen... Ramses bara stod och njöt hihi.
Meeko han roade och aktiverade som vanligt lite boenden med lek :-)
Han hämtar sina leksaker och sen springer han runt till dem som vill och lägger fram sin leksak hihi.
ALLA äldreboenden skulle haft hund på jobbet!!!
Våra fyrbenta sötnosar är otroliga :-))

Vi önskar alla våra läsare en trevlig och härlig helg!!!

Må väl!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar